Succesen med den luft fragtforsendelse industri

Fødslen…

Selv før, flyvende har været en nyskabelse. Mennesker før ikke kunne forestille sig en tid uden at rejse. Alle de ønskede var at flyve. Thats hvorfor fly blev født. Til sidst, teknologi har gjort det en realitet for folk at ride på fly i nærheden af piloten. Folk blev urolige, at de begyndte at tænke nogle gavnlige måder, hvor de kan bruge flyet.

Det var i året 1910 når tanken om at et fly kan bruges til at foretage forsendelser begyndte. Historien afslørede, at en bolt af silke var først til at blive afsendt i et fly. Leverancen blev båret fra Dayton til Columbus i Ohio. Dette blev sagt at være den første demonstration af luftfragt.

I 1919 fandt en anden forsendelse sted. En ombygget bombefly blev leveret af American Railway Express. Lasten var 1100 pounds, og var transporteret fra Washington DC til Chicago. Uheldigvis, flyet og radiatoren frøs havde til jord i Ohio. Dog ikke at hindre folk i bruger flyet som fragt luftfartsselskab.

I slutningen af 1920 ‘ erne, flere flyselskaber drives som fragt luftfartsselskab. Oprettelsen af fragt Flyselskabet blev brugt til amerikanske business kun. Luftfragt havde hjulpet dem ikke kun med at gøre transport af merchandise hurtigt, men også hurtigt tempo i processen.

Unægtelig, de primitive stadier af air freight business gjort en bemærkelsesværdig vækst.

Ã…r 1927 til 1931 var antallet og størrelsen af overførsler steget fra 45.000 pounds til næsten en million pounds. Selv om der var nogle indsats på planlægning og organisering af air freight business, fungerede den kommercielle luftfragt ikke indtil anden Verdenskrig sluttede.

Top 4 kendt flyselskaber nemlig: American, United, TWA og østlige dannet Air Cargo Inc. Den primære opgave for selskabet var at afhente og levere lasten.

Air Cargo var aktiv indtil verdens ende. Men i 1944, Forenede og TWA begyndte at være uafhængig og havde egen air freight virksomhed.

Der var masser af små fly ejere, der ønskede at en del af air cargo industrien men blev ikke accepteret. De store luftfartsselskaber lide ikke mindre selskaber at operere i virksomheden. En af grundene til der var mulighed for, at de små flyselskaber kan skrue op konstant status for industrien. En anden grund var den tidligere ikke ønskede at deltage i en konkurrence.

Uheldigvis, faldt de små fly operatører, som forsøgte af fortovet. Der er kun en at overlevet-det hedder “Flying Tigers”. De flyvende tigre gjorde det fordi det transporteres både militære og civile fragt. Og det var også kendt før som den største i air freight linjeindustrien.

Trods den gode start, var ikke luft freight business udvikler så meget. Det gjorde ikke fungerer godt i virksomheden. Indtil nogen i Fred Smith åbnet sin nye luftfragt kendt i dag som den Federal Express.

Air Freight industrien i dag

Federal express har været kendt i dag som en vellykket luftfartsselskabets fragt. Ved hjælp af moderne teknologi bruger det nu air freight software til at kunne give kunderne behov. Air freight software er den seneste innovation til speditører. Det vil løse eventuelle problemer i systemet plus giver dig fremragende og omkostningseffektive tjenester.

I dag er FedEx eller Federal Express sammenkædet med (UPS) United Parcel. To fragt carrier vides nu at være de mest pålidelige og betroede luft kurertjenester i landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.