Optimering af Web-mapper

En webkatalog er ligesom en online telefonbog. Den indeholder lister over websteder arrangeret efter kategori.

Mens de fleste web biblioteker ikke give en masse trafik er det stadig vigtigt at have dit websted i så mange som muligt. Det hjælper til at opbygge din tilstedeværelse på internettet, hjælper med dit websted side rang og link popularitet.

Når udkig directories til at indsende dit websted til, er følgende gode steder at starte:

(1) søge søgemaskinen programoversigter, bare gøre en Google/Yahoo/MSN Søg efter “web directory”

(2)., og tilbyde kvalitet directory lister

(3) i fora.

Nye mapper vil annoncere deres oprettelse i nogle af de større fora. Du kan afhente gratis en-vejs programoversigter fra nye mapper, der vil senere på afgift for optagelse.

At have valgt en liste over mapper, er det værd at checke et par detaljer før notering dit link:

(1) check Page Rank på webstedet.

Jo højere jo bedre. Websted med højere side rækker har tendens til at få indekseret hurtigere og er mere “autoritativ”. Som hovedregel ikke tilføje dit link til et websted med ingen sideplacering.

(2) kontrollere metatags.

På siden hvor dit link vil blive sendt, skal du klikke på Vis > Page Source på din browser. Hvis robots metatags ligne – Meta name = robotter indhold = “noindex, nofollow” ikke gå der, dit link vil ikke blive indekseret og dit link vil ikke blive talt.

(3) Tjek et par links

Klik igen på Vis på siden hvor dit link vil blive forelagt > Page Source på din browser. Kig på kodning af et par links. Hvis du ser en anker-tag med rel = “nofollow” du link ikke vil blive talt af søgemaskinerne.

(4) sikre, at linkene er direkte

Kører du musen hen over et par links. Hvis statuslinjen ikke vises Destinationswebadressen og refererer til en anden link i mappen din fortegnelse vil være spildt. Også se på koden for et par links til dobbelttjekke, som hyperlinket peger direkte til din webside.

Og endelig her er et par af retningslinjerne for indsendelse af dit link:

(1) check bibliotek indsendelse retningslinjer

Hvis du læse og følge retningslinjer for indsendelse til mapper, har du en bedre chance for at få din indsendelse accepteret. Det vil også spare tid ved at forhindre en indsendelse, som helt sikkert vil blive afvist.

(2) altid forelægge en relevant kategori.

De fleste ejere af register bestræbe sig på at køre en ren, velholdte register. Indsendelse til alt andet end en relevant kategori betydeligt øger risikoen for afvisning.

(3) tjekke sideplacering af siden dit link vil blive pålagt.

Generelt jo højere siden rang bedre for dig. Hvis der er en anden lignende kategori med en højere sideplacering og den samme eller mindre links, så send dit link der.

(4) Send til en side med så få andre links som muligt.

Mens fremtidige tilføjelser kan ændre værdien, vil sider med færre links overføre mere sideplacering.

(5) variere dit ankertekst og beskrivelse. Søgemaskiner lide det bedre på denne måde. Også drys et par valg søgeord i din beskrivelse.

(6) gøre dig ankertekst at være de søgeord, du fokuserer på og intet andet. Dette maksimerer effektiviteten af linket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.